Brug rabatkoder når du handler på nettet!

Rabatkoder er utrolig populære, og vi guider dig igennem junglen, så du ved, hvad du skal gå efter.

Rabatkoder er været tydeligt voksende siden 2011, hvor det blev lovligt at bruge det i markedsføringen. Rabatkoder ser du både i reklamer på TV og særligt på blogs. Med en rabatkode kan du få 10, 20 og 30 procents rabat eller mere, når du handler online. Det er nemt at finde rabatkoderne, og ved en simpel Google-søgning kan du hurtigt finde en eller flere rabatkoder ved blot at søge for eksempel på Zalando + rabatkode. Det er nemt og hurtigt.

Hvordan fungerer en rabatkode?

Rabatkoder har som regel begrænset gyldighed. Hvis du falder over en rabatkode på en blog, så skal du sikre dig, at indlægget er forholdsvis nyt. Mange rabatkoder gælder kun i 24 timer, så det gælder om at være hurtig.
Der findes også websites som for eksempel rabatkongen.dk, hvor der løbende opdateres med nye rabatkoder. Her kan du finde en masse forskellige koder til forskellige sites, og du kan være sikker på, at de virker.
Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af særlige rabatkoder, så har de et nyhedsbrev, hvor du kan tilmelde dig og dermed få besked, når din yndlingsbutik har rabatkoder.

Koster det noget at anvende rabatkoder?

Det koster ikke dig noget at anvende en rabatkode. Sider som rabatkongen.dk eller forskellige bloggere tjener penge fra webshoppen, hver gang en kunde bliver henvist fra deres side. Når handler hos e-mærkede forhandlere er det ikke kendt, at der skulle være et problem. Du han derfor trygt benytte en god rabatkupon og komme i gang med at shoppe online.