Hvornår sparer du mest?

Vil du have rabat på helt nye varer, så skal du handle på helt særlige tidspunkter.

Der er ofte store besparelser at hente på sidste års modeller af tøj. Men hvis du vil have stor rabat på nye varer, så skal du sidde klar på særlige tidspunkter og mærkedage. Selvom du året rundt kan indhente små procenter på nye varer, så kommer du sjældent over de tocifrede rabatter i de normale udsalgssæsoner.

Black Friday

Black Friday falder altid på den sidste fredag i november. I 2023 betyder det, at du skal side klar ved tasterne straks efter midnat den 24. november. Dagen bliver mere og mere populær i Danmark, selv om den stammer fra USA, så der er store rabatter at hente på nettet den dag.

Men du skal også være klar over at mange webshops sætter priserne op i perioden op til Black Friday for at kunne tilbyde ekstraordinære nedsættelser til Black Friday. Du kommer derfor nemt til at betale en unødig overpris hvis du handler straks inden Black Friday.

Cyber Monday

Cyber Monday falder altid mandagen efter Black Friday. I 2023 er det den 27 november. Dagen er særligt lavet til webshops, så derfor vil der særligt være enorme rabatter at hente på nettet.
Dagen er dog ikke så udbredt i Danmark endnu, men hvis det går ligesom med Black Friday, så går der ikke mange år, inden du kan handle for store rabatter på nettet på Cyber Monday.

Hvornår starter januarudsalget?

Januarudsalget er både på nettet og i de fysiske butikker. I virkeligheden starter januarudsalget allerede i december. På butikkernes første åbningsdag efter juleaften er det store byttedag, og det bliver kombineret med, at januarudsalget skydes i gang.

Hvilke webshops har back-to-school-udsalg?

Der findes et hav af sider, der har back-to-school-udsalg. Som regel er det webshops, der enten har noget med studier eller unge mennesker at gøre. Det betyder, at du kan hente store rabatter
hos for eksempel Apple.
Derudover har sider som GameShop også en masse gode tilbud ligesom Saxo og andre bogforhandlere kan have tilbud på studiebøger.