Hvornår er der cykel udsalg?

Det kan være en dyr affære at købe en ny cykel. Derfor kan det være en god idé at kigge sig omkring, inden du køber cykel.

Prisen på din cykel kan nemlig også have noget at gør med, hvornår du køber den. Nogle sider som for eksempel https://www.fribikeshop.dk/outlet har en outlet, hvor der løbende er udsalg.

Andre steder har udsalg, når sæsonen slutter i det sene efterår og frem til foråret. Men hvis du handler på nettet, er der ingen grund til at vente. De fleste cykel-webshops kører løbende udsalg på alle typer af cykler. Det er oftest sidste års modeller, der er udsalg på.

Nogle webshops kører også med sommerudsalg. Der er meget hype omkring cykling i sommeren på grund af Tour de France, og det kan du udnytte til at finde en billigere cykel, hvis du kigger på sider som denne: https://billigcykel.dk/shop/specialoffer-ALL-1.html

Men oftest vil de største besparelser kunne hentes i det sene efterår, når interessen for cykling daler en smule eller i det tidlige forår når cykelbutikkerne skal gøre plads for årets nye modeller.